iSixSigma

iSixSigma.com Speed

Six Sigma – iSixSigma Forums Old Forums General iSixSigma.com Speed

Viewing 22 posts - 1 through 22 (of 22 total)
  • Author
    Posts
  • #52499

    Katie Barry
    Member

    We are implementing a load-balancing server which will resolve the speed issue.
    Thank you again for your patience.
    Katie BarryAssociate PublisheriSixSigma

    0
    #184748

    Darth
    Participant

    Seems to be better. Hope it continues. Thanks for your prompt action.

    0
    #184750

    Robert S
    Member

    I agree. Much quicker today.

    0
    #184753

    ?
    Participant

    Not sure if you’ve done anthing to it yet but as of yet I see no real difference maybe a second or 2 quicker but still very slow compared to others.

    0
    #184756

    Anonymous
    Guest

    I find this website very, very slow! And I have a fast PC.

    0
    #184757

    clb1
    Participant

    Β  It seems to be all over the map.Β  Yesterday I gave up trying to log on.Β  This morning, about an hour ago, it was slow but at least it was accessable.Β  Right now, its response time is about what I get on other sites.

    0
    #184759

    Katie Barry
    Member

    Thank you for the feedback. I’ve asked our emedia team to take another look.
    Katie BarryAssociate PublisheriSixSigma

    0
    #184763

    Robert S
    Member

    Katie, I understand this has been a real challenge… however, you have had “experts looking at it” for nearly 3 months now. How much looking is it going to take?

    0
    #184764

    Katie Barry
    Member

    This particular slow-down was a result of virus protection updating at the server level that was run overnight.
    The speed – as far as we know – is back at normal levels now. If you are continuing to experience problems, please let me know.
    Katie

    0
    #184766

    Anonymous
    Guest

    Katie,
    17:06 UK time – seems slightly faster … almost up to the old speed.
    Andy

    0
    #184767

    Anonymous
    Guest

    Yes, I agree – I wrote to soon. My reply was so slow I posted twice!

    0
    #184770

    Taylor
    Participant

    Katie
    I wanted to share some information with you about what I am observing at this time with speed on the system. At my work I am able to access the internet via two different ports. One is work network that provides access through a Proxy Server, at all times speed seems to be normal and absolutely no wait time. When I switch over to a local ISP using wireless connection the speed is really slow, 15 to 20 second page load time. Normally this connection is faster than the proxy server for obvious reasons.
    Before the site went down my computer was hit hard by 3 different virus’ just by going to the main page one morning. The three virus’s were: Bloodhound, Downadup, and Downloader. I was using the proxy server at the time and our virus protection immediately identified them but was unsuccessful at removing them. Result was my hard drive had to be completely replaced. Our company IT group, Telvent in Calgary was informed and ran test and confirmed that iSix Sigma was the source. I made contact with other users that I know personally and have not visited the site until they told me the issue was resolved.
    Bottom line, is you had a virusΒ issue and I even remember a couple post warning of that prior to my situation happening. I am not trying to slam anyone but simply want you to be aware of the issue.
    Chad

    0
    #184772

    Katie Barry
    Member

    Chad,
    Thanks for the extra details re the speed issues you’re having. I’ve sent them on to our emedia team.
    Understood re the virus. We took the sites down as soon as we learned that readers were being affected in that way. Keeping our readers safe was our greatest priority.
    Katie

    0
    #184773

    Velasquez
    Participant

    Chad,Thank you for your response. This is helpful. Now I know what
    to protect my pc against.Martin

    0
    #184788

    Charlie Tyler
    Participant

    I’m still seeing 11-15 second load times on every
    page. Is it just my computer, or are others seeing the
    same? I thought the load-balancing server was going to
    fix this problem?

    0
    #184789

    Katie Barry
    Member

    When I checked periodically over the weekend the load times were normal. I’ll check in with our e-media team and see if there’s anything going on that might be affecting speed.
    Thanks for letting me know you’re having problems so we can address them.
    Katie Barry

    0
    #184791

    Darth
    Participant

    Sorry, still seeing slowdowns. Sometimes better than others but still not totally fixed.

    0
    #184793

    Anonymous
    Guest

    Very slow …

    0
    #184794

    Taylor
    Participant

    More Speed Scotty, We must go Faster.
    Dammit Jim she just wont hold together

    0
    #184795

    Robert S
    Member

    No Chad; wrong analogy.
    More like – Plow that field faster! Sorry boss, the oxen can’t move any faster!

    0
    #184797

    Mikel
    Member

    I don’t know Darth, pages are popping in a second or less for me.Doesn’t it worry you to be on the same page with RS?

    0
    #184808

    TREW
    Member

    Just to get us so we’re talking the same language what do you see as normal to load a page of

    0
Viewing 22 posts - 1 through 22 (of 22 total)

The forum ‘General’ is closed to new topics and replies.