iSixSigma

Nice new website!

Six Sigma – iSixSigma Forums Forum Basics Suggestion Box Nice new website!

Viewing 22 posts - 1 through 22 (of 22 total)
  • Author
    Posts
  • #53320

    Anonymous
    Guest

    After logging on to the new site this morning, I had to check my spelling in the search box because I thought I’d made another typo. Anyway, I thought you’d like to know I received an error when I tried to Register. (Perhaps I’m a persona non grata – who knows, I wouldn’t blame you :)

    Good luck with the new website!

    0
    #189642

    Mike Carnell
    Participant

    Me too. The navigation bar wasn’t/isn’t working.

    0
    #189643

    Anonymous
    Guest

    None of the links in the Charles Waxer White Paper on certification work. Presume iSS is still working on the functionality… although one would think it would have all been made functional prior to going live.

    0
    #189644

    Jessica Harper
    Participant

    We’re also working on updating links. I appreciate you letting us know, Robert, about the Charles Waxer piece.

    MIke Carnell: Please let me know which navigation isn’t working for you so I can investigate.

    Jessica Harper
    Editor in Chief, iSixSigma

    0
    #189646

    Robert Butler
    Participant

    How do we go back to the login/register and put our name on the post icon? I didn’t realize the username was going to substitute for the sign on and, if possible, I’d prefer “Robert Butler” instead of “RButler”

    0
    #189647

    Jessica Harper
    Participant

    Robert, you can edit your profile information to make this change. When you are logged in to the Discussion Forum page, here’s what to do:
    • Click on the link for “My Profile” (located toward the top of the page, beneath the “Welcome, Name” text).
    • Hover over “Edit” and select “Update Your Profile.”
    • Pick the “Contact Info” tab, change your username and click “Update.”

    0
    #189648

    Ken Feldman
    Participant

    Hey Welcome Mike. I actually figured out how to register. Also registered as Stan to make sure he isn’t mean to people any longer.

    0
    #189652

    Simon Wei
    Member

    Welcome all King Prawns esp Darth, Andy U and Mike Carnell!

    Agree with you on the inconvenience made by User Name etc., I use Email as user name to log in several times and have to call 911 finally,:) anyway it’s done now however, I think as a website to promote six sigma should be ready to work in a LSS way.

    Good to be here again after long term suffering.
    :P

    0
    #189653

    L3
    Participant

    The website looks much more professional. Nice job! However, the dark blue background with lighter blue hyperlinks on the main page make the links very hard to see. I would recommend changing/adjsuting the colors. Blue on blue isn’t working well.

    0
    #189654

    Mike Carnell
    Participant

    Darth,

    Glad to see you made it. You do have some suicidal tendancies.

    Regards

    0
    #189655

    Hody
    Member

    Hi, there seems to be a glitch in the visibility into Profile names… Inside a discussion thread, if I click on a member’s name (shown in blue) will show the First and Last name in addition to their Username… The Profile screen stated specifically that the first two will NOT be shown…

    Thx

    0
    #189656

    Reade
    Participant

    I like the new layout – nice work!

    No problems with registration, but I’ve found the site loads so slowly it’s almost painful. Yesterday, it was even timing out – haven’t had the happen today, but each page still take 5-10 seconds (or more). This isn’t happening to other sites, so I don’t believe it’s my firewall.

    Anyone else having this problem?

    0
    #189657

    Hody
    Member

    Yes, I have the same experience. Painfully slow and each move within the site states “Done, but with errors on page” at the bottom…

    0
    #189658

    Putnam
    Participant

    It’d be nice if the forum section was easier to locate. Maybe just go there right after login or have a really big button on the front page.

    Certainly change the text / background on the main page.

    Errors on page may be due to Explorer V6.0?

    0
    #189659

    Jessica Harper
    Participant

    Thanks for letting us know about the Profile names. We’ve alerted the tech team about this high-priority issue.

    Jessica Harper
    Editor in Chief, iSixSigma

    0
    #189660

    Cathy’s doppelganger
    Participant

    Testing whether I can post when I’m not logged in.

    0
    #189661

    Ken Feldman
    Participant

    Really, this is Cathy (sorry Darth) – just testing to see how easy it is to spoof another user’s name.

    I thought this problem was going to be eliminated with the new site.

    0
    #189662

    Reade
    Participant

    When I click Community –> Discussion Forum, it takes me to an page titled “Discussion Forum,” but is empty where the forum content should be (header and side bars are still present).

    To get to the Forum, I must go to the home page and click on of the recent posts listed there. Once in, I can navigate the forum just fine.

    0
    #189663

    Anonymous
    Guest

    Within My Profile under Forum Options (I believe) I tried to “unsubscribe”. I DO NOT want emails sent to me each time someone posts to a topic on which I’ve commented… can’t believe you built that into the system. However I was sent to a page that said “Fatal Error” and I was not unsubscribed. How do I accomplish what your link will not let me do?

    Guys, you really shouldn’t be beta testing this on us. You should have run this new site in the background until you had it working properly.

    0
    #189664

    Jessica Harper
    Participant

    Robert, I’m sorry for the bad user experience you have had with the forum. When you “Reply” to a post, there is a check box at the bottom and the option to “Check this box to have yourself notified about replies to this topic.” It’s automatically checked, so you have to uncheck it to not receive notifications about topics you’ve posted to. You should also be able to click the the red “Unsubscribe” button below.

    Another option is to use “Quick Reply,” which doesn’t automatically subscribe me to a thread.

    Unfortunately, I was not able to replicate the situation you experienced. If you could post the URL that you were at when this happened or send it to me offline at jessica.harper (@) isixsigma.com then we will investigate further. Although we did do a great deal of testing, unexpected changes happen when moving from a development/testing state to live state. We are working around the clock to solve these problems and appreciate your feedback – and the rest of the iSixSigma community – in pointing issues out to us that we hadn’t discovered.

    Jessica Harper
    Editor in Chief, iSixSigma

    0
    #189665

    Wallace
    Participant

    Overall the site looks great.. I have not encountered many issues. However, I would like to see the main page dark blue background changed. It’s hard to see the blue links on the dark blue background. Other than that, kudos to those who were involved in the revamp of the site.

    0
    #189690

    Anonymous
    Guest

    Jessica, on the subject of speed. When using my browser to move backward and forward, I noticed the forum loads last – after the software paints all the advertising. Now I don’t know about others but I don’t usually take in the periphery of my screen while waiting for the forum page to load, I’m looking at the centre. In other words, why introduce a delay when the delay gives little benefit to the advertiser.

    0
Viewing 22 posts - 1 through 22 (of 22 total)

You must be logged in to reply to this topic.